Genre : METAL/HARDROCK/CLASSIC

Type : Concert

Pre-sale € 26,50

Walk-up € 28,50

The Final Timetable

  • 20:00 – Doors open
  • 20:30 – Support by Maple
  • 21:30 – Therapy?
  • 00:00 – Curfew

 

De Noord-Ierse rockband Therapy? blijkt net zo stevig geconstrueerd als de muziek die ze maken: het trio gaat inmiddels bijna 30 jaar mee. Des te opvallender is het hoe goed hun doorbraakplaat Troublegum (1994) nog steeds klinkt, met al die flink beukende meeschreeuwhits als Going Nowhere, Trigger Inside en Die Laughing. Het megasucces van dat album zou Therapy? niet meer herhalen, maar Andy Cairns en zijn mannen blijven in een continu veranderend muzieklandschap trouw aan zichzelf en hun allesversplinterende rock-anthems. Hun vijftiende album Cleave is inmiddels uitgekomen!

Support by Maple

 

Maple maakt muziek in het grensgebied tussen Britpop en powerpop. De band categoriseert zelf hun muziek onder Fuzzpop. Dit dankzij een combinatie van melodie en een stevig fuzzgeluid op de gitaren.

De Amsterdamse band heeft roots in de Achterhoek en de afzonderlijke leden kan je misschien ook kennen als bandleden van The Mysterons en Pip Blom. Het debuutalbum met de titel Maple is op 12 oktober 2018 uitgekomen en live kan je een stel energiek rockende gasten die het publiek op zoeken verwachten!

Cookies & privacy

Wijzig je instellingen of bekijk ons privacy statement

Privacy policy | Sluit
Cookies instellen