Type : Concert

Pre-sale € 17,50

Walk-up € 20

De definitieve timetable

  • 20:00 – Deuren open
  • 20:30 – Supportact: Haris
  • 21:30 – RONDÉ
  • 01:00 – Good Night, Sleep Tight

 

 

RONDÉ bracht in 2016 hun debuutalbum uit. De single ‘Naturally’ werd NPO Radio 2 Top Song en ‘Why Do You Care’ werd na ‘Run’ en ‘We Are One’ de derde 3FM Megahit op rij voor de band. Dit resulteerde in optredens op grote festivals als Lowlands, Concert at SEA en Mysteryland. Na een uitverkochte clubtour in het najaar van 2018 staat het nieuwe jaar in het teken van het nieuwe album, waarvan de eerste single (‘Calling’ – 3FM Megahit èn Radio 2 Topsong) je niet kan zijn ontgaan! In januari staat RONDÉ op Eurosonic Noorderslag.

Supportact: Haris

Haris is een 23-jarige singer-songwriter uit Eindhoven, Nederland. Zijn muziek genre is Urban Pop.
 Haris kende een droomstart van zijn carrière: hij tekende een platencontract bij een groot label (Sony Records) toen hij 18 was. Zijn eerste single , Playing With Fire, bereikte de 27e plek in de Nederlandse Top 40.
 Haris werkte onlangs samen met de wereldwijd bekende DJ’s Oliver Heldens en de voormalige nummer 1 DJ ter wereld, Hardwell.
 Hoewel succesvol, voelde Haris, als een creatieve en artistieke soloartiest, de behoefte om dingen anders te doen: terug naar de bron, rauw, eerlijk.
 Hij bouwde zijn eigen thuisstudio en leerde muziek produceren. Op de onlangs uitgebrachte EP ’Side Effects’ schreef, produceerde, speelde, arrangeerde en zong hij alle 6 de nummers.

Cookies & privacy

Wijzig je instellingen of bekijk ons privacy statement

Privacy policy | Sluit
Cookies instellen