Type : Concert

Pre-sale € 12

Box-office € 15

The Final Timetable

  • 20:00 – Doors open
  • 21:00 – René Innemee & The Revival Band plays CCR
  • 22:45 – Soul Afterparty met Rico Vrijhoeven
  • 01:00 – Curfew

 

Zanger-gitarist René Innemee (‘The Walkers’, ‘The Press’ en ‘Underberg’) probeerde jaren, gezamenlijk met andere fans, tevergeefs een concert van John Fogerty bij te wonen, maar iedere keer kwam er een kink in de kabel. Tot ze op het idee kwamen om een “alternatief” CCR/John Fogerty concert te organiseren in Maastricht. Mede gezien het feit dat de stem van René als twee druppels water lijkt op die van John Fogerty, had dit idee een goede kans van slagen.

Ook de animo bij de muzikanten was groot. Het resultaat was overweldigend. Het eerste concert was binnen 2 weken uitverkocht en werd binnen een maand nogmaals herhaald in de “Platte Zaol”. Ook dit concert was wederom uitverkocht. Inmiddels zijn we al twee live CD’s en een studio album verder (helaas uitverkocht).

Momenteel speelt de band regelmatig samen met grote namen uit de 60’s en 70’s. ‘The Sweet’, ‘The Fortunes’, ‘Slade’, ‘Mud’, Colin Blunstone & Rod Argent (‘The Zombies’) en vele anderen. Tevens hebben ze al vele malen een uitverkocht concert gegeven in de befaamde muziektempel ‘The Spirit of 66’ te Verviers.

Tijdens hun optreden wordt niets aan het toeval overgelaten om zowel de oudere fans als nieuwe bewonderaars van deze tijdloze muziek terug te voeren naar hoogtijdagen van een band (en een muzikant) die zich bij velen onsterfelijk heeft gemaakt.

 

Soul Afterparty met Dj Rico Vrijhoeven

De Soul Afterparty wordt verzorgd door Dj Rico Vrijhoeven, een oudgediende in het vak en zeker geen onbekende in het Soul en 70/80s/90s circuit. Hij zal de beste soul, funk en disco naadloos aan elkaar mixen, zodat jullie de laatste zaterdag van het jaar nog een keer helemaal uit de bol kunnen gaan.

Cookies & privacy

Wijzig je instellingen of bekijk ons privacy statement

Privacy policy | Sluit
Cookies instellen