Genre : TRIBUTE/COVER

Type : Concert

Pre-sale € 21,50

Box-office € 24

The Final Timetable

  • 20:00 – Doors open
  • 20:30 – Set 1
  • 21:15 – Pauze
  • 21:35 – Set 2
  • 00:00 – Good Night, Sleep Tight

Op 14 mei 1969 kwam ‘Everybody Knows This Is Nowhere’ uit, het tweede studioalbum van Neil Young, zijn eerste met begeleidingsband Crazy Horse. De plaat, met wereldsongs als ‘Cinnamon Girl’, ‘Down By The River’ en ‘Cowgirl In The Sand’, vertoefde negenen- tachtig weken in de Amerikaanse hitlijsten. Vijftig jaar later brengt LeNoise dit classic album integraal naar het podium.

Zoals Neil Young in 1968 Crazy Horse – toen nog The Rockets – ontdekte in de Whisky A Go Go in West Hollywood, vond Mad About Mountains-frontman Piet De Pessemier enkele jaren geleden de muzikanten van LeNoise in het dorp Zelem. Sinds het najaar van 2017 trekken ze, inspired by the horse, met stijgend succes naar de Belgische en Nederlandse podia om hulde te brengen aan het allerbeste werk van Neil Young. Een greep uit de vele reacties via de sociale media: ‘Schitterend! ‘Cortez The Killer’ was machtig’, ‘Man man, wat was dit goed!’, ‘Genoten van de eerste tot de laatste noot’, ‘Een heuse reïncarnatie, en dit terwijl Neil nog leeft’… Voortgestuwd door het telkens weer bijzonder warme publiek is LeNoise dan ook vastberaden om er nog een tijdje mee door te gaan, net zoals Neil.

Dit is wat u krijgt: een weergaloze, integrale interpre- tatie van ‘Everybody Knows This Is Nowhere’, en als encore grasduint de band nog een klein uur lang door het rijke oeuvre van Neil Young.

Piet De Pessemier (zang, gitaar), Jo Smeets (drums, zang), Vital Maesen (bas, zang), Luc Schreurs (gitaar)

Cookies & privacy

Wijzig je instellingen of bekijk ons privacy statement

Privacy policy | Sluit
Cookies instellen