Type : Events

€ 16

  • 12:00 – Doors open
  • 22:00 – Last act
  • 01:00 – Afterparty

De finale van het Hip Hub Hooray project is een festival op zaterdag 29 september met Belgische, Nederlandse en ook wat Duitse hiphop op het affiche. De line-up is een mix van bekende namen voor een breed publiek en innoverende namen uit de underground. Er wordt ook een aantal spots op het affiche vrijgehouden voor deelnemers aan de music Hubs. Let’s find out wie zich een weg naar die spots weet te producen en rappen!

Het festival vindt plaats in de openlucht, met de Ambiorixkazerne als indrukwekkend decor. Het affiche wordt verdeeld over een outdoor- en een indoorpodium, het laatste hosted by Karaat (KRT). Het indoorpodium vind je terug in één van de voormalige legertankgarages. Het terrein buiten wordt aangekleed door de street artists en door de jongeren van Uit de Steigers. Er zal randanimatie, food, drinks en veel swag zijn!

ROUTE

Adres: Blaarstraat 99, Tongeren (BE)

De locatie ligt op 750 meter (10 minuten wandelen) van het station. Hip Hub Hooray moedigt haar publiek aan om met het openbaar vervoer te reizen, maar voor wie toch met de wagen komt, is er gratis parking. Voor de fietsers is er een bewaakte fietsenstalling.

www.hiphubhooray.com

www.facebook.com/hiphubhooray

www.instagram.com/hiphubhooray

#HIPHUBHOORAY

Cookies & privacy

Wijzig je instellingen of bekijk ons privacy statement

Privacy policy | Sluit
Cookies instellen