Genre : TRIBUTE/COVER

Type : Concert

Pre-sale € 15

Box-office € 18

  • 20:00 – Doors open
  • 20:30 – Start
  • 02:00 – Curfew

Heavy Jingle Balls | part 2

Op vrijdag 21 december wordt de Muziekgieterij wederom het decor voor het kerstrock feest dat gepresenteerd wordt door Eternal Rock & TIRR Music onder de naam Heavy Jingle Balls. 3 vette rock bands met een meer dan hoog feestgehallte, zullen de Muziekgieterij in vuur en vlam zetten!

De eerste band is een gloednieuwe Bon Jovi tribute uit Italië: BAD MEDICINEBad Medicine brengt een show die zo dicht mogelijk bij de originele Bon Jovi komt. Dat zie je in elk detail, met de geluiden, het uiterlijk en de stijl van de gouden jaren van Glam Rock! De in your face luide jaren 80-opstelling van de band maakt hun shows uniek, energiek en onmisbaar. Ze maken het mogelijk om de emoties opnieuw te beleven van de mooie en krachtige liedjes van Bon Jovi vroege albums.

Daarnaast hebben we niemand minder dan THE ULTIMATE GUNS N ROSES  uit ons eigen Nederland. De laatste 2 jaar is deze band niet meer weg te denken van de tribute festivals en podia in zowel Nederland als België. The Ultimate Guns N’ Roses Tribute is de meest lijkende en gevaarlijkste Guns N’ Roses Tribute die er is. Zij levert 100% de originele show… the sound, the looks, and the hardest rock n roll on this planet !!

De 3e band is SYSTEM PILOT. Een band bestaande uit louter topmuzikanten die een erg strakke, vet gespeelde setlijst op het publiek afvuren van oude nummers die niet zo standaard zijn en die oude tijden laten herleven. Denk aan nummers van bands als Journey, Aerosmith, Whitesnake, Rainbow, Deep Purple, Kansas, Dream Theater, Motley Crue, Queensryche, Gary Moore, Yngwie Malmsteen, Led Zeppelin, Ozzy Osbourne, UFO en vele anderen. Vorig jaar zetten ze als afsluiter de Muziekgieterij al helemaal op zijn kop…. dit jaar nog een tandje er boven op ..

Al met al feest gegarandeerd en kom kerst in stijl met ons vieren!

Cookies & privacy

Wijzig je instellingen of bekijk ons privacy statement

Privacy policy | Sluit
Cookies instellen