Type : Concert

Pre-sale € 17,50

Box-office € 20

The Final Timetable

  • 20:00 – Doors open
  • 20:30 – Support by Celine Cairo
  • 21:30 – Causes
  • 01:00 – Curfew

 

Causes, de band die doorbrak met de debuutsingle Teach me how to dance with you, heeft op 26 oktober het lang verwachte nieuwe album ‘Wake Me Up So I Can Dream’ uitgebracht. Het is de opvolger van hun album Under bridges that you built for me uit 2016.

Causes: De Engelse singer-songwriter Rupert Blackman verhuisde van Londen naar Utrecht. Op zoek naar bandleden, hing hij in 2014 een berichtje op het prikbord van het conservatorium. Zo kwam hij in contact met gitarist Jan Schröder, drummer Simon BoeingMessing en bassist Robert Pronk. Causes was geboren en daarna ging het razendsnel: de band scoorde een enorme hit met Teach me how to dance with you.

Sindsdien speelde Causes op festivals als Pinkpop, Lowlands en Concert At Sea en tourde veelvuldig langs uitverkochte zalen in binnen- en buitenland.

Support by Celine Cairo

In 2016 bracht Celine Cairo haar in Los Angeles opgenomen debuutalbum ‘Free Fall’ uit, wat door Harper’s Bazaar tot het ‘beste debuutalbum van het jaar’ werd gedoopt. Ze stond op Eurosonic/Noorderslag, werd door o.a. OOR en NRC geprezen en verkocht diverse clubzalen uit. De Amsterdamse zangeres heeft 25 januari haar nieuwe single ‘Strong Enough’ uitgebracht en gaat in mei de clubzalen in met haar band en nieuwe muziek. Gelukkig mogen wij haar al op 15 februari verwelkomen in de Muziekgieterij, waar ze solo en met nieuwe gitaar de supportact van Causes zal verzorgen!

Cookies & privacy

Wijzig je instellingen of bekijk ons privacy statement

Privacy policy | Sluit
Cookies instellen