Genre : TRIBUTE/COVER

Type : Concert

Pre-sale € 19 (incl. servicekosten)

Box-office € 21,50 (incl. servicekosten)

  • 20:00 – Doors open

BRITISH INVASION

Begin 2019 zal dit spiksplinternieuwe Internationale Tribute package genaamd ‘British Invasion” enkele gerenomeerde zalen aandoen in Nederland.  Op deze avonden wordt een tribute gebracht aan bands uit de Britpop indierock stroming die in de jaren 90 nadat de grunge hype over z’n hoogtepunt heen was, het stokje overnam en waar deze bands uitgroeide tot wereld acts.

OASISH (UK)

Sinds de oprichting in 2004 heeft Oasish de tribute-wereld stormenderhand veroverd. De aandacht voor detail is ongelooflijk en velen hebben hen begroet als zijnde beter dan het echte werk!

Ze hebben opgetreden in Wembley Stadium, The National Indoor Arena, Manchester Academy en zijn de enige band die op het nu wereldberoemde Glastonbudget Festival ELK jaar deel uitmaken van de line up! Daarnaast zijn ze in de UK geen onbekende op TV ( The One Show- BBC, The Gadget Show- channel 5, Inside Out – Itv etc etc).

De Band werkte ook samen met grote namen als Peter Kay, Jools Holland, Clint Boon (Inspiral Carpets), Dodgy en zelfs met Shaun Ryder van The Happy Mondays opgetreden!

De band gaat tot in detail,  hun instrumenten, versterkers, kleding etc.. zijn 1 op 1 dezelfde als Oasis zelf gebruikt.. geen kopietjes, maar the real deal !

De band werd zowel in 2016 en 2017 bij de National Tribute Awards uitgeroepen tot Uks no.1 Oasis Tribute.

MUSEST
Goede MUSE tributebands zijn moeilijk te vinden. Dit komt omdat het bijna onmogelijk is om dezelfde synergie en energie te leveren dan het wereldberoemde rock trio. MUSEST is de enige MUSE tributeband die hier meer dan tot in staat is. Elk nummer delicaat geleverd met passie en technische perfectie, in combinatie met een overweldigende live-performance, maken MUSEST zonder twijfel, ‘s werelds beste MUSE tribute! Ze verbazen iedereen met hun strakke spel en perfecte imitatie van de Muse sound. Met nummers als Time is running out, Supermassive black hole, Uprising en Survival zal deze band uit Nederland haar show presenteren met waar respect voor MUSE.

The reEditors
REEDITORS knalden in 2012 de tribute scene in en zetten festivals, zalen en pubs op hun kop met een verbazingwekkende liveset met alle favorieten van de fans. De muzikanten van deze band spelen al sinds 2005 samen en rockten al door heel Europa heen ! Met het altijd vertrouwde geluid en gevoel zetten de REEDITORS een energieke liveset neer met alle hits van hun helden the Editors !

Frendz Fredinand
Frendz Ferdinand werd opgericht door 6 Nederlandse muzikale vrienden. Ze delen allemaal minstens 3 van hun passies; het publiek live een energieke rockmuziek te brengen, om samen een geweldige tijd te hebben en … de muziek van de Schotse rockband Franz Ferdinand! Met decennia aan muzikale in- en uitstapervaring besloten de heren om “Frendz Ferdinand” op te richten, een eerbetoon aan hun Schotse helden. Nu is Frendz Ferdinand klaar om de podia te rocken met de altijd herkenbare, aanstekelijke en opbeurende songs van Alex, Nick, Robert en Paul. Frendz Ferdinand brengt je een energieke live-uitvoering, inclusief alle beroemde Franz Ferdinand-nummers die over de hele wereld bekend zijn. Right Thoughts, Right Words, Right Action, Right NOW!

Cookies & privacy

Wijzig je instellingen of bekijk ons privacy statement

Privacy policy | Sluit
Cookies instellen