Genre : POSTROCK/PSYCHEDELIC/PROGROCK

Type : Concert

Pre-sale € 21,50

Box-office € 25

  • 20:00 – Deuren open
  • 20:30 – Support: FOR I AM KING
  • 21:30 – VUUR
  • 00:00 – Curfew

De naam Anneke van Giersbergen zal voor velen altijd verbonden blijven met de metalband The Gathering, maar sinds 2007 heeft de charismatische zangeres een succesvolle solocarrière opgebouwd en werkt ze daarnaast intensief samen met Devin Townsend en Arjen Lucassen (Ayreon).

Solo verkent Van Giersbergen verschillende genres, maar in 2016 keert ze ook terug naar haar eerste liefde en richt ze de progressieve metalband VUUR op, samen met enkele van Nederlands beste metalmuzikanten.

Het debuutalbum ‘In This Moment We Are Free – Cities’ verscheen op 20 oktober 2017 wereldwijd bij InsideOut Music en bereikte de tweede plaats in de Nederlandse Album Top 100.

Live speelt VUUR naast nieuw materiaal ook enkele stevige klassiekers uit Anneke’s oeuvre.

 

Support: FOR I AM KING

‘Een explosie van ongecompliceerd metalgeweld’ – Volkskrant

De Nederlandse metalband FOR I AM KING, aangevoerd door frontvrouw Alma Alizadeh, muzikaal vertegenwoordigd door inspirerende en competente muzikanten, is klaar om de scene over te nemen met hun ambitieuze, catchy songs en uitstekende live optredens.

FOR I AM KING’s langverwachte debuut full-length ‘Daemons’ neemt je mee door een wereld van sprookjes en mythen. Het 37-minuten tellende album is gevuld met furieuze metal riffs, onderscheidende melodieën, snijdende vocalen en groovende drums. De band zijn boodschap is simpel: Just metal, gebaseerd op vriendschap, inzet en passie.

 

Cookies & privacy

Wijzig je instellingen of bekijk ons privacy statement

Privacy policy | Sluit
Cookies instellen