Type : Concert

Voorverkoop € 11,50 inc. servicekosten

Avondkassa € 14 inc. servicekosten

  • 20.00 – Deuren open en warming up met DJ Yo
  • 20:40 – Intro door presentator Tim op het Broek (L1)
  • 21:00 – 22.30 TEAGLESS in concert en album presentatie TIME
  • 22.30 – 00.30 Afterparty met DJ
  • 00.45 – Bar closed
  • 01.00 – Curfew

TEAGLESS is een Rockband met zijn roots uit Vilt, ook wel bekend als “Very Important Little Town”, gelegen in de heuvels rond Maastricht. TEAGLESS speelt eigen nummers en de muziekstijl is te omschrijven als toegankelijke Basic Rock. Het repertoire varieert van stevige rocknummers tot akoestische ballads.

Midden jaren 70 werd de band opgericht en volgde een autodidactische route naar het heden. De verschillende muziek stromingen komen voorbij uit de jaren 70, 80, 90, zero’s tot op heden.

Tijdens de album presentatie in de Muziekgieterij zal een eerste exemplaar van de CD “TIME “ uitgereikt worden. TEAGLESS speelt op deze avond het gehele album en extra, eigen nummers uit de afgelopen 40 jaar.

Bij het luisteren naar de nummers zal het publiek een muzikale herkenning doorleven in de tijd waarbij het met momenten zelfs moeilijk is om stil te blijven staan…

Bandleden Teagless

Marc Cornips (basgitaar), Astrid Dreesen (keyboard/synthesizer/djembé/zang), John Spronck (zang/slaggitaar), Thomas Martens (drums), Hans Cornips (slag/sologitaar en zang) en als gastspeler: Lars Martens (solo/slaggitaar).

Voor uitgebreidere informatie en autobiografie, zie www.Teagless.nl

Een aantal nummers van dit album zijn ook te beluisteren op zaterdag 30 juni 2018. Harmonie Amicitia uit Vilt en TEAGLESS spelen op die dag samen in het Openluchttheater te Valkenburg. Hiervoor zijn speciale arrangementen geschreven.
Foto’s: Jos Schols en Ralph Hoeberechts

Cookies & privacy

Wijzig je instellingen of bekijk ons privacy statement

Privacy policy | Sluit
Cookies instellen