Type : Events

tickets: €7 inc

  • open: 20.00u
  • eind: 01.00u

Nu of Nooit is al jaren dé showcase voor Limburgse popmuzikanten. Stichting Popmuziek Limburg wil met Nu of Nooit poptalent uit Limburg een professioneel podium bieden om speelervaring op te doen waarmee ze zichzelf in de kijker kunnen spelen voor een groot publiek. Deze provinciale popwedstrijd geeft een recent beeld van aanstormend talent uit onze eigen provincie. Door deelname aan Nu of Nooit worden talentvolle popacts zichtbaar voor publiek, media, talentscouts en programmeurs van podia en festivals.

Dertig acts krijgen de mogelijkheid om speelervaring op te doen in zes grote professionele popzalen van Limburg. In 2017 krijgen álle geselecteerde acts coaching aangeboden tijdens twee speciale coachingsdagen die SPL organiseert i.s.m. poppodium Grenswerk en de ECI Cultuurfabriek. Na de voorrondes krijgen de overgebleven zes finalisten twee extra intensieve coachingsdagen aangeboden waarbij professionals uit het (Nederlandse) popsector met ze aan de slag gaan op zowel zakelijk als muzikaal niveau. Tot slot zal de winnaar van Nu of Nooit zich een jaar lang ‘de meest veelbelovende act van Limburg mogen noemen’ en wordt er intensief samengewerkt met deze act door o.a. een persoonlijke coach en Buro Pinkpop.

Het creëren van ontmoeting, een community onder muzikanten en het ontwikkelen van talent staat centraal binnen de wedstrijd.

 

Cookies & privacy

Wijzig je instellingen of bekijk ons privacy statement

Privacy policy | Sluit
Cookies instellen