Genre : INDIE/ALTERNATIVE, JAZZ/FUNK/SOUL/HIPHOP, POP/ROCK/ELECTRO

Type : Concert

pre-sale: €20 ex service

box-office: €23,50 ex service

  • open: 19:30
  • start: 20.30
  • est. end: 23.00
  • curfew: 00.00

In Nederland kon men de afgelopen 3 jaar niet om Jett Rebel heen. Hij is extravagant, volkomen zichzelf en doet álles voor de muziek. Tot hij erbij neervalt. Letterlijk.

Live:

Waar media hem graag vergelijken met de grootste artiesten uit de muziekgeschiedenis, blijft Jett Rebel vooral heel dicht bij zichzelf om zo zijn ambities te verwezenlijken. Hij wil spelen, spelen, spelen. Een gemiddelde show van Jett Rebel duurt gerust 3 uur, zonder dat de zanger ook maar een seconde de concentratie verliest. Als een bevlogen superheld coördineert hij elke show door een innemend enthousiasme waar zowel de bandleden als de zaal niet omheen kunnen. Jett Rebel geeft alles. Aan jou. Bij een concert van Jett Rebel heb je het idee dat hij er voor jou is en niet andersom. Hij speelde de afgelopen jaren op ruim 200 festivals, deed maar liefst 4 clubtours en verkocht deze allemaal uit. Als hij niet op het podium staat, habiteert hij in zijn studio om daar albums op te nemen. Geen singles, maar albums.

Albums:

Het publiek leerde Jett Rebel kennen als een alleskunner. Hij speelt op zijn albums alle instrumenten zelf en schrijft (uiteraard) ook al zijn songs zelf. In de tijd dat er steeds meer om singles wordt gevraagd, maakt Jett Rebel steevast albums. Verhalen met een begin, een midden en een eind. Geen enkel Jett Rebel-album klinkt hetzelfde. Daarom brak hij na 3 albums zijn eigen traditie door een plaat met andere muzikanten dan hijzelf op te nemen: Don’t Die On Me Now. Een echt rock ’n roll album. Jett Rebel is een artiest die zichzelf keer op keer wil uitvinden en als u dat leuk vindt, mag u aanhaken op deze sneltrein. In 2016 kondigde hij aan 3 albums te willen uitbrengen. Het begon met het 4 sporen, lo-fi, album Truck, gevolgd door het eerder genoemde Don’t Die On Me Now waarvoor de gitaren weer werden ingeplugd. Onlangs kwam het derde album,  met de veelzeggende titel Super Pop, in 12 maanden uit. Deze nam hij weer voor de volle 100% in zijn eentje op. Als je het beluistert, is het eigenlijk niet voor te stellen hoe hij dat gedaan heeft. Maar zo werkt Jett Rebel: doorgaan zonder te stoppen.

Media:

Media willen Jett Rebel aan zich binden, omdat je nooit weet wat er gaat gebeuren als Jett Rebel te gast is. De kijker, de luisteraar of de lezer: Jett Rebel krijgt iedereen op op het puntje van zijn stoel. Soms benauwend verlegen, op andere momenten juist ontwapenend grappig. En sexy! Men kan hem haten of van hem houden, maar je kunt niet ontkennen dat hij ongelooflijk goed is in wat hij doet. Hij is zichzelf, ook al kost dat af en toe een prijs.

Cookies & privacy

Wijzig je instellingen of bekijk ons privacy statement

Privacy policy | Sluit
Cookies instellen