Genre : 60/70/80/90'S, TRIBUTE/COVER

Type : Concert

Pre-sale € 20 incl.

Box-office € 24 incl.

  • 20:00 – Doors open
  • 20:30 – Start concert
  • 01:00 – Curfew
Infloyd is sinds 2013 één van de meest toonaangevende Pink Floyd tribute bands van Nederland. Hun derde grote tour (Amused to Death) bestond uit twintig shows in heel Nederland en werd in februari 2017 afgesloten in AFAS Live in Amsterdam.
 
Vanaf september 2017 toert Infloyd door Nederland met een compleet nieuwe show, en komt de band op veler verzoek naar Maastricht. Tijdens dit concert staan de Pink Floyd albums The Final Cut (1983) en Animals (1977) centraal.
 
The Final Cut is het laatste Pink Floyd-album waarbij Roger Waters deel uitmaakte van de band. Tijdens de opnames van het album waren de spanningen tussen de bandleden al aanwezig. Alle nummers zijn geschreven door Roger Waters. Direct na de opnames gingen de bandleden ieder hun eigen weg. Geen van de nummers van The Final Cut is ooit live uitgevoerd door Pink Floyd. Volgens Infloyd verdient het album na 34 jaar een live-podium. Een unieke kans om de nummers op de plaat eens live te horen.
 
Ook het 40-jarige album Animals wordt in zijn compleetheid live gebracht door The Dutch Pink Floyd tribute. De plaat die muziekaal en tekstueel zo glansrijk tijdloos is. En dat is nog niet alles, want de inmiddels roemruchte derde set met all-time favourites maakt de ultieme Pink Floyd avond compleet.

Cookies & privacy

Wijzig je instellingen of bekijk ons privacy statement

Privacy policy | Sluit
Cookies instellen