Type : Concert

Pre-sale € 16,50

19:00 – Doors open

19:30 – Dead End

20:15 – Inquisitor

21:05 – Dead Head

22:00 – Pestilence

23:15 – Est. end concert

00:00 – Curfew

De band werd ruim 30 jaar geleden in Enschede opgericht om vervolgens uit te groeien tot één van de meest invloedrijke death metal bands ooit. Nationaal ongeëvenaard en ook internationaal behoort de band tot de absolute top van het genre.

Het was een aantal jaren stil rond de legendarische formatie van frontman Patrick Mameli maar in 2009 keerde de band terug met het album ‘Ressurection Macabre’ en alsof het viertal nooit was weg geweest werd er uitgebreid getoured in Europa, de VS en werden grote festivals als Hellfest, Graspop en Zwarte Cross met een bezoek vereerd.

De eerste twee albums zijn inmiddels cult, het derde album ‘Testimony of the Ancients’ bracht wereldwijd commercieel succes. Maar Patrick Mameli zou Mameli niet zijn om vervolgens met het zeer eigenzinnige ‘jazz metal album Spheres’ op de proppen te komen. Er volgen talloze bezettingswijzigingen en alles wordt breed uitgemeten in de pers tot dat Mameli er in 1994 midden in een tour met Cynic de brui aan geeft. De band keert vervolgens nog een aantal keer terug om net zo vaak afscheid te nemen. Zo ook in 2017 met een old school tour en een nieuw album in 2018. Op 27 mei krijg je keiharde death metal classics en nieuw materiaal van Mameli & co!

Cookies & privacy

Wijzig je instellingen of bekijk ons privacy statement

Privacy policy | Sluit
Cookies instellen